Category: Naiset Järvenpää

  puhelinseksi miehen kulli

  6. helmikuu Toinen loppui jo siihen kun mies kysyi nimeäni, ja vastasin. (en tietenkään oikeaa nimeä kertonut). Äsken tuli kolmas puhelu, se kesti 6 minuuttia. Mies runkkas toisessa päässä, ja kerto mulle yksityiskohtasesti kaikkea. Tää oli . Mitä sä niiden kanssa juttelet? Sinä: Kristiina Mies: Mulla on kulli kädessä. helmikuu Vieras kulli lipui hiljaa ulos naidusta vitusta ja spermaa valui samalla ulos, tunsin sen tuoksun ja sitä tippui naamalleni ja osaksi suuhunikin Haluaisin olla kahden miehen kanssa yhtä aikaa Tottakai esitys kelpasi ja mies kehui vaimoni vittua vuolain sanakääntein saaden vaimoni punastumaan. Kaipaan kunnon vehkeitä, jollaisia nuorempana kohtasi. On se ihan eri meininkiä . Kunpa tästä pääsisi eroon, mutta ei. Kun tiedän, että isompi tuntuu enemmän. Niin se vaan on. Alakertaa olen treenannut tosi paljon, mutta olen joutunut toteamaan, että silti. Isompi parempi.

  Puhelinseksi miehen kulli - Eskilstuna

  Puheluiden määrän kun voi itse netistä päättää. Toinen loppui jo siihen kun mies kysyi nimeäni, ja vastasin. Sperma on hyvää, kullit ihania, mutta naiset kuitenkin parhaita. Niin se vaan on. Onko vika automaattisesti naisessa vai onko se vain niin, että joillakin miehillä kalu pehmenee välillä?

  Puhelinseksi miehen kulli - Skanör

  Vaihtoi kuvansa sellaisiin, joissa painoi liki 50 kiloa enemmän — miesten reaktiot yllättivät täysin. Miten ja mitä kautta päädyit töihin seksilinjalle? puhelinseksi miehen kulli

  Leave a Reply